Cyprus Eating Awards 2020: Best Delivery Award by Dynamec
Tue, 10/05/2021 - 12:05 -
Events & Exhibitions

Η Dynamec ως κορυφαία εταιρεία συσκευασίας στον τομέα της εστίασης ήταν ένας από τους χορηγούς των Cyprus Eating Awards, του μεγαλύτερου γαστρονομικού θεσμού που εδώ και 16 χρόνια επιβραβεύει τους κορυφαίους της εστίασης και  πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου στο Nissos Beach House στην Λεμεσό.

O CEO της εταιρείας, Αλέξανδρος Γαβριηλίδης, παρέδωσε το βραβείο στον νικητή της κατηγορίας ‘’Best Delivery by Dynamec’’ στο εστιατόριο ‘’Moondog’s Bar & Grill’’.

Το βραβείο ’’Best Delivery’’ έκανε την εμφάνιση του για πρώτη χρονιά ανταποκρινόμενο στις τελευταίες τάσεις και ανάγκες της αγοράς όπως έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία και το σύγχρονο lifestyle.

Όπως ανέφερε και ο κύριος Γαβριηλίδης στην εκδήλωση:

‘’Η συσκευασία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της υπηρεσίας delivery η οποία έχει εδραιωθεί πλέον στο τομέα εστίασης. Πέραν της αισθητικής και της παρουσίασης, είναι σημαντικό η συσκευασία να είναι ανθεκτική, να διατηρεί τις απαιτούμενες θερμοκρασίες αναλόγως φαγητού ή χρήσης αλλά και να έχει και το ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.’’

Τα προϊόντα της Dynamec χρησιμοποιήθηκαν για την τοποθέτηση εδεσμάτων καθώς και για της διακόσμηση του χώρου και εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους.

EATING AWARDS
EATING AWARDS

Subscribe to Our Newsletter

CAPTCHA