Cyprus Eating Awards 2021: Sustainability Award by Dynamec

H Dynamec συμμετείχε και φέτος ως χορηγός στα Cyprus Eating Awards που πραγματοποιήθηκαν στις 17 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό όπου απένειμε το πρώτο βραβείο για Sustainability.

Fri, 06/10/2022 - 09:14 -
Sustainability & CSR

Ο θεσμός των Cyprus Eating Awards που εδώ και 17 χρόνια επιβραβεύει τους άριστους της γεύσης, φέτος εκσυγχρονίζεται, ανανεώνεται και ευθυγραμμίζεται με τα δεδομένα της εποχής. Η Dynamec μαζί με το Check In Cyprus θεσμοθετούν φέτος το βραβείο της βιωσιμότητας “Sustainability Award” με σκοπό την ευαισθητοποίηση καθώς και την προώθηση του όρου “Sustainability” στο χώρο της εστίασης και όχι μόνο.

Ο όρος “Sustainability”, δηλαδή η βιώσιμη και αειφόρος ανάπτυξη, στον τομέα της εστίασης επιτυγχάνεται μεταξύ άλλων μέσα από την εξοικονόμηση ενέργειας, την επιλογή εποχιακών και ντόπιων πρώτων υλών, και την ενίσχυση της τάσης του “Zero Waste”. Σε συνδυασμό με την μείωση της σπατάλης και την κομποστοποίηση φαγητού η επιλογή της συσκευασίας είναι καθοριστική και πρέπει να αφήνει το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, δηλαδή να προέρχεται από βιώσιμη παραγωγή και πρώτες ύλες, και όπου η επαναχρησιμοποίηση δεν είναι δυνατή να ανακυκλώνεται ή να κομποστοποιείται κατάλληλα.

Νικητής του πρώτου “Sustainability Award by Dynamec”, που επικεντρώθηκε φέτος κυρίως στις προσπάθειες του ξενοδοχειακού κλάδου, είναι το ξενοδοχείο Parklane a Luxury Collection Resort & Spa.

Ο CEO της εταιρείας, Αλέξανδρος Γαβριηλίδης, απένειμε το βραβείο στη Hotel Manager του ξενοδοχείου, κ. Λουΐζα Ιωαννίδου, και τη Quality, Health, Safety & Environmental Manager, κ. Ιφιγένεια Μιχαήλ. Η παρουσίαση του βραβείου πραγματοποιήθηκε μαζί με τη ραδιοφωνική παραγωγό του Ράδιο Πρώτο, Φαίδρα Σαρικάκη.

EATING AWARDS
EATING AWARDS
EATING AWARDS

Subscribe to Our Newsletter

CAPTCHA