Cyprus Eating Awards 2022: Sustainability Award

H Dynamec για ακόμα μια χρονιά απονέμει το βραβείο Sustainability στην εστίαση στα Cyprus Eating Awards 2022 που πραγματοποιήθηκαν στις 17 Ιανουαρίου 2023 στο Parklane Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό.

Fri, 02/03/2023 - 08:45 -
Events & Exhibitions

H Dynamec για ακόμα μια χρονιά συμμετείχε ως χορηγός στα Cyprus Eating Awards 2022, τον μεγαλύτερο γαστρονομικό θεσμό της Κύπρου, που εδώ και 18 χρόνια επιβραβεύει και αναδεικνύει τους καλύτερους της γαστρονομίας.

Και φέτος η εταιρεία μας απένειμε το Sustainability Awardστην εστίαση, ένα βραβείο που εμπνευστήκαμε και θεσμοθετήσαμε με το Check In για πρώτη φορά στη Κύπρο πέρσι, που σκοπό έχει να επιβραβεύσει τη βιωσιμότητα και αειφόρα ανάπτυξη στον τομέα της εστίασης.

Βιωσιμότητα, κυκλική οικονομία, πρακτικές και ενέργειες για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος αποτελούν πλέον αναγκαιότητα στην εποχή μας, γι’ αυτό και η Dynamec πέραν των οικολογικών προϊόντων συσκευασίας που παρέχει, συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά σε δράσεις που προωθούν τέτοιες πρακτικές.

Το Sustainability Award για τη χρονιά 2022 απονεμήθηκε στο ξενοδοχείο St. Raphael Resort & Marina από τον CEO της εταιρείας μας κ. Αλέξανδρο Γαβριηλίδη στη Διευθύνων Σύμβουλο του ξενοδοχείου κ. Farah Shammas και στο Γενικό Διευθυντή κ. Βάσο Κοιλάνη. Η παρουσίαση του βραβείου έγινε μαζί με την κ. Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 στο εντυπωσιακό Parklane Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό, ενώ τις γαστρονομικές δημιουργίες της βραδιάς επιμελήθηκε ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin chef Andriano Cattaneo.

EATING AWARDS 2022
EATING AWARDS 2022
EATING AWARDS 2022
EATING AWARDS 2022
EATING AWARDS 2022

Subscribe to Our Newsletter

CAPTCHA